Caraibe - Antigua 

 
Antigua
Antigua
Antigua
Antigua

 

 

 

Antigua și Barbuda este ”țara celor 365 de plaje”. Dacă vizitați insulele în perioada aprilie-mai, puteți participa la Săptămâna Navigației: peste 300 de iahturi sunt înscrise anual în competiție, iar spectacolul oferit este memorabil.

 

De neratat este Carnavalul de Vară, la sfârșitul lunii iulie și începutul lui august. Este unul dintre cele mai ample și elaborate evenimente din Caraibe, costumațiile purtate de artiști fiind absolut uimitoare.

 

Desigur, insulele oferă atracții naturale unice, printre care și Podul Diavolului. Nu vă îngrijorați, nu este altceva decât o formațiune calcaroasă sculptată de valurile oceanului.   

 

 

BINE DE ȘTIUT

Împachetați haine extrem de comode, albe, din bumbac.

Cele mai frumoase obiective turistice pot fi atinse doar cu transportul propriu, așa că vă recomandăm să aveți în vedere închirierea unui autoturism.

 

IDEAL DE VIZITAT

Perioada optimă pentru vacanță este noiembrie-iunie datorită lipsei precipitațiilor. Între lunile iulie și octombrie se înregistrează furtuni frecvente și uragane.

 

Capitala: Saint Johns

Moneda: Dolarul est caraibian

Clima: tropical

 

Oferte - Antigua
Momentan se actualizeaza ofertele pentru aceasta destinatie!

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa de email office@ztour-travel.ro si veti fi contactat de catre un consultant in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim pentru intelegere!

Z Tour intotdeauna la Inaltime... Medicamentul Antistres pentru Tine...

Vezi alte oferte!

Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?