Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere
 

Bahamas este un arhipelag situat în Oceanul Atlantic, format din câteva sute de insule şi insuliţe, cu numai aproximativ 20 dintre ele locuite. În Bahamas puteţi face cam orice este legat de apă, plajă şi soare. De exemplu, una dintre marile atracţii ale ţării este că puteţi înota alături de... porci! Deşi pare ciudat, această activitate este deosebit de apreciată de turişti şi extrem de relaxantă.

 

Sunteţi adepţii senzaţiilor tari? Atunci puteţi înota totuși cu rechinii. Desigur, animalele nu vă pun nicio clipă viaţa în pericol şi, oricum, sunteţi supravegheaţi în permanenţă de personal calificat.

 

Dacă în alte ţări puteţi hrăni iepurii sau alte animale simpatice, în Bahamas sunteţi invitaţi să hrăniţi iguanele. Ele preferă salata verde. O veţi primi cu generozitate de la echipajul ambarcaţiunii care v-a condus pe Insula Iguanelor.

 

Bahamas este renumită pentru apele deosebit de cristaline. Se poate vedea tot ce se întâmplă în apă până la o adâncime de aproape 70 de metri. Practic, veţi avea senzaţia că păşiţi pe fundul oceanului.

 

BINE DE ȘTIUT

Vă recomandăm să nu vă aventurați prea departe de uscat. Curenții care se formează sunt periculoși și vă pot crea reale probleme.

 

IDEAL DE VIZITAT

Indiferent pe care dintre nenumăratele insule vă veți petrece vacanța, temperatura este plăcută peste tot. În timpul verii nu se înregistrează mai mult de 32 de grade Celsius, în timp ce iarna nu trec de 27 de grade Celsius. Aveți în vedere că în lunile iunie și octombrie precipitațiile tind să fie mai abundente decât în restul anului.

 

Capitala: Nassau

Moneda: Dolar bahamian

Clima: tropicală

 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour