America Latina - Brazilia 

 

Brazilia este ţara contrastelor dintre vechi şi nou, lux şi sărăcie, munte şi mare. Dar acest amalgam este cel care dă farmecul incontestabil al ţării.

 

Uimitor, în special pentru europeni, este faptul că, indiferent de mediul din care provin, oamenii sunt veseli, prietenoşi şi afectuoşi. Străzile sunt mereu pline de muzică şi distracţie, de oameni care dansează, se îmbrăţişează, cântă.

 

În Brazilia, mâncarea nu se mănâncă cu mâna, este considerat un gest nepoliticos. Pe masă veţi găsi nişte şerveţele, mai mici şi confecţionate dintr-un material special, care trebuie folosite atunci când mâncaţi.

 

BINE DE ȘTIUT

Este bine să vă lăsați obiectele de valoare acasă, iar pentru fotografii sau comunicații să nu folosiți aparatură de ultimă generație.

 

Dacă nu sunteți un șofer experimentat, este recomandabil să nu încercați traficul brazilian. Rata accidentelor rutiere este mare, în principal din cauza infrastructurii defectuoase.

 

IDEAL DE VIZITAT

Brazilia poate fi vizitată pe întreg parcursul anului. În perioada decembrie-martie, temperaturile pot urca spre 40 de grade Celsius. În Amazonia, nivelul de umiditate este deosebit de ridicat, iar în primele șase luni ale anului sunt ploi torențiale frecvente.

 

Capitala: Brasilia

Moneda: Real brazilian

Clima: mixtă

Destinatii - Brazilia
Oferte - Brazilia
Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?