Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere

Cambodgia este o țară minunată, marcată de un trecut dureros. Însă încet, încet, regatul asiatic revine în atenția turiștilor din întreaga lume. Și nu fiindcă Angelina Jolie a adoptat un copil de aici, sau fiindcă budismul a devenit parcă o modă, ci pentru că are un soi de magie tristă care aduce lacrimi (de bucurie, culmea) în ochii celor ce se aventurează să o cunoască.

 

De departe cel mai celebru obiectiv turistic de vizitat în Cambodgia este templul Angkor Wat, despre care localnicii cred că este o copie în miniatură a universului. Pentru a fi siguri că nu ratați nici una dintre atracțiile ansamblului de temple din Angkor, sfatul nostru este să porniți spre ele cât de devreme posibil. Locul este imens și este păcat să nu admirați arhitectura, sculpturile și basoreliefurile de aici.

 

Păcat este să vă opriți doar în capitala Phnom Penh, și să nu treceți și prin Siem Reap, măcar și doar pentru a lăsa peștișorii de la SPA-urile specializate să vă facă pedichiura. Iar dacă peștii au altă destinație decât culinară, aflați că în Cambodgia, tarantulele (da, acei păienjeni mari și veninoși) prăjite sunt un fel de mâncare foarte apreciat.

 

 

BINE DE ȘTIUT

Împachetați încălțăminte comodă, cremă de protecție solară și îmbrăcăminte lejeră, din fibre naturale.

 

Doamnelor le recomandăm să evite hainele transparente și pantalonii scurți.

În interiorul templelor, bărbații trebuie să aibă capul descoperit, iar femeile umerii acoperiți.

 

IDEAL DE VIZITAT

Cea mai potrivită perioadă pentru vacanță este decembrie-ianuarie, când temperaturile ajung la 30 de grade.

Din mai până în decembrie este sezonul musnic și ploile vor fi torențiale și frecvente. A doua perioadă musonică este din noiembrie până în martie, dar precipitațiile sunt mult mai reduse.

 

Capitala: Phnom Penh

Moneda: Riel cambodgian

Clima: musonică

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour