Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere

India este o țară a contrastelor- între sărăcie și bogăție, între educație și superstiții, între Bollywood și mahala, între urât și frumos, dar este și o țară plină de mister, de istorie și de superstiții. Unul dintre cele mai importante obiective turistice din lume se află în India. Vorbim, desigur, de celebrul Taj Mahal, templul construit de un împărat mogul în cinstea uneia dintre soțiile sale. Astăzi, Taj Mahal este simbolul dragostei și una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne.

 

Un alt loc deosebit pe care vă recomandăm să îl vizitați este la doar nouă kilometri de Mumbai. E vorba de Peșterile Elefanților. Ele datează din perioada 810-1260 și aici veți descoperi o mulțime de picturi și sculpturi în piatră.

 

De asemenea, aproape de granița cu Nepal se află una dintre cele mai frumoase stațiuni din India - Darjeeling. Munții Himalaya pot fi admirați de aici în toată splendoarea lor.

BINE DE ȘTIUT

Păstrați-vă bunurile de valoare cât mai aproape, de preferat într-o borsetă sau portmoneu ținut la gât. Turiștii devin frecvent țintele hoților de buzunare. În plus, e bine să vă concentrați atenția mai degrabă pe felul în care traversați strada, traficul e foarte periculos și nu se dă prioritate pietonilor!

 

Închideți geamurile camerei de hotel noaptea, dacă nu vreți să vă treziți cu o maimuță lângă dvs. în pat. Și nu, nu sunt drăguțe, majoritatea sunt destul de agresive!

 

IDEAL DE VIZITAT

Perioada optimă pentru vacanțe este octombrie-mai, în afara sezonului musonic. Țineți cont că vara indiană este toridă, secetoasă și cu rafale puternice de vânt. Temperaturile ating frecvent 40 de grade Celsius.

 

Capitala: New Delhi

Moneda: Rupie indiană

Clima: tropical-musonicăMomentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour