Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Destinatie
Confort
Pret pe persoanaDescriere

Desi poate parea surprinzator, Iranul este o destinate extrem de complexa si de ofertanta. Orasele din Iran au moschee extraordinare, palate, bazare pline de viata si parcuri cu verdeata, precum si multe alte atractii.

Muzeul national al bijuteriilor din Teheran gazduieste un festival sclipitor al pietrelor pretioase. Comorile expuse in salile subterane aduna la un loc capturile regale din timpul diferitelor dinastii persane, dar si faimosul Tron al paunului, incrustat cu peste 25000 nestemate.

 

BINE DE STIUT:

Partea rurala a Iranului, mai putin vizitata, este obligatoriu de descoperit de catre cei aflati in cautarea aventurii si a peisajelor fabuloase.

Exista in Iran pana si statiuni de ski, desi sunt extrem de putin cunoscute.Shemshak, Darbandsar si Dizin se afla la cateva ore distanta de nordul Teheranului, in Muntii Alborz. In Iran, sezonul de schi incepe in ianuarie si tine pana la sfarsitul lunii martie.

 

IDEAL DE VIZITAT:

Primavara sau toamna, verile sunt foarte fierbinti in jumatatea de sud, cu temperaturi ce pot depasi 50°C, iar iernile extrem de reci in jumatatea de nord.

 

 

Capitala: Teheran

Moneda: Rial

Clima: Excesiv continentala

Sortare dupa:
Transport:
Plecare din:
Nopti:
Data plecare:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Sortare dupa:

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour