Africa - Isl. Capul Verde 

 
Insulele Cap Verde
Insulele Cap Verde
Insulele Cap Verde
Insulele Cap Verde
Aflat la distanta de sase ore cu avionul din marile aeroporturi europene, arhipelagul vulcanic Capul Verde este o destinatie din ce in ce mai cautata de calatorii care doresc ceva special. Cele 15 insule mari si mici combina lanturi muntoase spectaculoase cu plaje intinse.
Fiecare insula este speciala si diferita, de la Santiago cea verde si luxuruanta, pana la Boa Vista linistita si perfecta pentru scufundari. Aceste insula va ofera unele dintre cele mai bune conditii de surfing din lume, iar epavele din secolul XVI sunt numai bune de explorat.
La fel ca peisajul si atmosfera din acest arhipelag si locuitorii sunt unici, un amestec intre cei mai apropiati vecini - senegalezi si brazilieni. Acest amestec transpare in muzica omniprezenta, o fuziune intre salsa si samba, cu accente tribale africane. O cantareata faimoasa in toata lumea, Cesaria Evoria, "diva desculta", a promovat ritmurile "morna", o componenta cheie a vietii acestor insule si a carnavalelor exuberante precum Festivalul Baia das Gatas.
Majoritatea vizitatorilor folosesc cursele de feribot intre insule sau zborurile locale pentru a explora insulele. Intr-o lume frenetica, in continua miscare, Capul Verde ramane o destinatie relaxanta, simpla si sigura.
Principalele atractii turistice
• Admirati Cidade Velha in Santiago, prima asezare europeana de la tropice. Ruinele orasului dateaza din anii 1600 si au supravietuit ravagiilor timpului si ale piratilor. Fortaleza Real de Sao Felipe va ofera privelisti ale marii.
• Vizitati numeroasele insule - Fogo are un varf vulcanic ce va ofera privelisti panoramice, iar Boa Vista se aseamana cu un desert cu dune miscatoare si palmieri.
• Bronzati-va pe plajele minunate ale tarii - doua dintre cele mai bune sunt plajele cu nisip alb de pe insula Sal si plajele cu nisip negru Sao Nicolau.
• Explorati faimoasele mine de sare care au si denumit insula Sal. Minele au fost construite in interiorul unui vulcan inactiv si sunt fascinante.
• Ascultati muzica in direct in Sao Vicente. Capul Verde este faimos pentru muzica folclorica si ritmurile rapide de samba si tango. Cesaria Evora este o adevarata emblema nationala.
• Puteti invata surfing sau schi nautic. Aici veti gasi cele mai bune valuri, iar hotelurile organizeaza lectii si inchiriaza echipament.
Oferte - Isl. Capul Verde
Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?