Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere

Noua Zeelandă este țara care oferă privitorului peisaje senzaționale. Este suficient să spunem că întreaga serie ”Stăpânul Inelelor” a fost filmată aici. Plus numeroase alte filme cu peisaje de oprit respirația.

 

Țara este recunoscută pentru calmul locuitorilor săi și pentru pacifismul de care dau dovadă. De altfel, Noua Zeelandă este ţara care nu a participat la niciunul dintre cele două razboaie mondiale şi unde violenţa este aproape inexistentă.

 

În Noua Zeelandă nu veţi întâlni nici măcar un şarpe, dar veţi admira unele dintre cele mai mari şi mai spectaculoase insecte de pe planetă. Aproape jumătate din suprafaţa ţarii este ocupată de parcuri naturale unice. De exemplu, peşterile din Waitomo au tavanele acoperite cu minuscule vietăţi fosforescente, care creează un spectacol hipnotizant pentru privirile vizitatorilor.

 

Pe plaja Koekohe veţi descoperi o altă atracţie naturală: pietrele perfect rotunde create de natură, fără nicio intervenţie din partea oamenilor.

 

IDEAL DE VIZITAT

Noua Zeelandă se poate vizita pe tot parcursul anului, în funcție de tipul de vacanță pe care îl doriți. Pentru plajă și soare, recomandat este să planificați vacanța în perioada decembrie-martie, când temperaturile nu depășesc 30 de grade Celsius. Pentru pasionații de sporturi de iarnă, perioada optimă este mai-septembrie.

 

Capitala: Wellington

Moneda: Dolar neo-zeelandez

Clima: temperat-oceanică

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour