Nunti de Vis in Paradis 

 
Momentul in care spunem " DA" este unul special si cu totii ne dorim sa fie de neuitat si vom avea grija sa fie memorabil. Puteti avea o ceremonie organizata de la A la Z sau o luna de miere memorabila iar la intoarcerea acasa veti avea alt tonus si  va veti simti intotdeauna iubiti si fericiti. Apelati la Z Tour si veti avea medicamentul antistres natural.

Majoritatea persoanelor viseaza la o nunta idilica, pe o insula exotica. In realitate pentru ca acest eveniment sa fie cu adevarat unul magic, trebuie tinut cont de o serie de amanunte importante.

7 LUCRURI DESPRE O NUNTA PE PLAJA

1.    Nunta pe o plaja publica sau privata
Daca va doriti o cereminie cu un numar mic de invitati, atunci organizarea ei in cadrul unui resort cu plaja private poate fi cea mai buna alegere. Atentie insa, daca lista de invitati trece de 50 persoane, e posibil sa intampinati probleme in gasirea unei plaje destul de largi, private care sa gazduiasca acest eveniment. In acest moment o plaja publica este recomandata.

2.    Stare civila, petrecere sau ambele?
Este o mare diferenta intre o ceremonie pe plaja, cu o petrecere / cocktail in acelasi decor, sau o receptie  in restaurantul hotelului, pe un yaht, etc. Este foarte important inainte de a allege s rezerva locul pentru ceremonies a va informati despre serviciile auxiliare de care puteti beneficia.

3.    Permise  / certificate / autorizari
Nuntile pe plaja difera de la o locatie la alta. Exista foarte multe restrictii in special pentru ceremoniile religioase. Inainte de a incepe rezervarile este recomandat sa verificati toate aceste  restrictii. Focurile de artificii sunt interzise pe anumite plaje, petrecerile cu muzica ar pputea avea restrictiii de ora, etc. De asemenea nu sunt recunoscute legal in Romania oficierile de stare civila incheiate in destinatii exotice. Eliberarea certificatului de casatorie necesite apostile, care pot dura mai mult decat durata sejurului (actele post ceremonie se transmit prin curierat la domiciliul indicat).

4.    Accesibilitate   
Desi este foarte frumos sa te casatoresti pe plaja, trebuie luat in considerare ca poate fi o adevarata provocare de exemplu sa pasesti gratios in nisip purtand tocuri. Invitatii dvs vor sat in picioare? Exista optiuni pentru a lua loc? Ca si orice alta ceremonie in aer liber, o nunta pe plaja poate avea un anumit grad de dificultate.

5.    Sonorizarea
Un peisaj idilic, cu valuri inspumate spargandu-se in malul nisipos vine insotit de zgomot. Iar plajele nu sunt neaparat echipate ce instalatii de sonorizare. Prin urmare trebuie luat in considerare: oare invitatii va vor auzi?  Este ceremonia destul de restransa incat sa nu aveti nevoie de sonorizare? Luati acest aspect in calcul pentru a evita sa ajungeti sa aveti o minunata ceremonie in care doar  dumneavoastra va veti auzi juramintele...

6.    Mareele si Vremea
Daca va casatoriti intr-un parc, aveti sanse mari ca acesta sa nu dispara pe jumatate in timpul ceremoniei. Acest lucru insa nu ramane o certitudine daca doriti sa va oficiati casatoria pe plaja. Deci asigurati-va ca in timpul ceremoniei, mareea nu va face ca oceanul sa inghita e jumatate plaja pe care va aflati. Si fiindaca tot suntem la subiect, verificati de asemenea sa nu va organizati nunta in plin sezon ploios... exista locuri minunate care, in anumite luni din an sunt gazda perfecta a uraganelor.
 
7.    Varf de sezon sau extrasezon
Sezonalitatea varianza pe glob. Exista plaje pe care se merge intregul an, exista isa unele locuri in care se poate merge doar 2-3 luni / an. De aceea este recomandat sa luati in considerare aceste aspect inainte de a programa nunta. Desigur, exista avantaje si dezavantaje ale sezoanelor din ambele puncte de vedere:
Avantajele varfului de sezon le reprezinta factorii de clima. Dezavantajele ar fi: plaje mai aglomerate, patrule mai dese ale autoritatilor, pretul ridicat si dificultatea in a gasi cazare pentru invitati.
Pe de alta parte, extrasezonul aduce cu sine vreme capricioasa, insa are si o serie de avantaje: Ceremonie mai intima, cazare mai ieftina, organizatorii fiind dispusi sa negocieze, sa ofere discount-uri datorita cererii mici.
Daca totusi doriti ca vremea sa fie de partea dvs, dar sa nu fie asa aglomerat, puteti alege perioada dintre sezoane. Insa sa tineti cont ca intimitate in totalitate nu veti avea aproape niciodata. Intotdeauna veti avea pe langa invitati, o serie de curiosi care se vor opri sa admire ceremonia (exceptand ceremoniile pe plaje private).

Analizand aceste cateva aspecte ale unei ceremonii pe plaja, dorim sa va recomandam, in concluzie, urmatoarele:
-    Lasati un profesionist sa se ocupe (coordonatori de nunti); a te casatori pe plaja este initial o simpla ceremonie intr-un peisaj frumos, insa aduce dupa sine in realitate o serie de aspect la care probabil nu v-ati gandit niciodata.
-    Casatoriti-va intr-un resort; este o diferenta sa amenajezi un altar pentru nunti pe o plaja private sau cei din resort sa aiba toate pregatite.


Oferte - Nunti de Vis in Paradis
Momentan se actualizeaza ofertele pentru aceasta destinatie!

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa de email office@ztour-travel.ro si veti fi contactat de catre un consultant in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim pentru intelegere!

Z Tour intotdeauna la Inaltime... Medicamentul Antistres pentru Tine...

Vezi alte oferte!

Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?