Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere

Ar fi multe de spus despre această regiune. Dar....să o luăm cu începutul:se situează în America de Sud pe teritoriul statelor Chile și Argentina, ce include munții Anzi la vest și sud precum și o zonă de podiș și câmpie la est. Știm că poate nu ești atât de curios curioasă referitor la aceste detalii pur geografice, însă ceea ce vrem să-ți transmitem este că faptul că se situează în America de Sud sugerează în mod clar faptul că oamenii în mod general sunt calzi, primitori și prietenoși,ceea ce înseamnă că și dacă prin structură nu ești o persoană extrovertită și nu foarte sociabilă, în mod clar, nu te vei întoarce fără prieteni din această destinație.

Însă, ceea ce ți-am menționat anterior, a fost doar ca să ”spargem gheața”, partea palpitantă de abia acum începe, și vrem să vedem cum te bucuri de ea! Dacă ești pasionat de animale, cu precădere de cele marine, reține că ai o ocazie unică: călătorii de vizitare a balenelor, delfinilor și a altor serii de ”averi” ale apelor marine: Golfo San José și litoralul din apropierea Caletei Valdés - zone de reproducere principale pentru balenele din sud, între Iunie și jumătatea lunii Decembrie.

Totodată există o serie de alte atracții, însă reține că noi îți vom da doar câteva exemple:”Cueva de los Manos”- în limba spaniola, însemnând ”Peștera Mâinilor”, fiind proclamată ca un ”sit” al Patrimoniului Mondial UNESCO, ”Parque Nacional los Glaciares”- vizionarea ghețarilor în acest renumit parc, însă ceea ce îl face excepțional în lumea gheții este progresul său constant - se întoarce în față cu până la 2 metri pe zi, cauzând înghețarea clădirilor fata lui și nu în ultimul rând, ne-am gândit că poate ești o persoannă care caută adrenalina, așa că ți-am pregătit diverse sporturi de apă: surfing/caiac/diving.

Bine de știut

Starea drumurilor e bună, deci dacă intenționezi să închiriezi o mașină pentru a vizita împrejurimile acesta e singurul lucru pentru care ar trebui să te îngrijorezi.

Traseele din Patagonia tind a fi puțin dificile, deci dacă nu ai condiție fizică ”antrenată” îți recomandăm să nu te aventurezi prea tare

Ideal de vizitat

Cele mai bune luni pentru vizitat sunt Decembrie,Ianuarie și Februarie.

Moneda: Peso (Argentina)

     Peso Chileno (Chile)

Clima: Panta estică a Anzilor - mai călduroasă decât cea vestică, în special vara, când o ramură a unui curent sudic ecuatorial spală coasta estică, în timp ce pe coasta de vest ajunge un curent rece. La Puenta Arenas, în punctul sudic extrem, temperatura medie anuală este 6 °C și valorile medii ale extremelor sunt între 24,5 °C și -2 °C. Vânturile bat predominant spre vest, iar pe panta vestică precipitațiile sunt mai abundente.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour