Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere
Patria carnavalului, trupelor de percutie, a muzicii calypso si a dansului limbo, Trinidad si Tobago au o atmosfera de freamat cosmopolitan, datorita amestecului de culturi. Metodele preferate de a petrece timpul aici sunt discutiile de dragul discutiilor, precum si jocul si privitul jocului de cricket. Datorita rezervelor considerabile de petrol si gaz, Trinidad si Tobago este una dintre cele mai bogate tari din Caraibe.

Capitala Port of Spain este inconjurata de dealuri luxuriante. La umbra zgarie-norilor moderni se afla bazaruri si moschee, alaturi de catedrale crestine. San Fernando este al doilea oras de pe insula Trinidad si principalul centru comercial din sud. In apropiere se afla Lacul de Bitum, un lac de 36ha de smoala ce se umple permanent.

Tobago este foarte diferita fata de sora sa Trinidad, aflata la 32km distanta. Insula este atat de fertila si de frumoasa, incat aproape toate puterile coloniale europene s-au luptat la un moment dat pentru posesie. Este o insula linistita, cu ape calme si plaje frumoase, fiecare cu o savoare proprie. Printre plaje se numara Pigeon Point pe coasta de sud-vest. In larg se afla un recif mare de coral, numit Buccoo.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour