Asia - Vietnam 

 

Vietnam

Dacă ar fi să caracterizăm Vietnam într-un singur cuvânt, acela ar fi "verde". În Vietnam veţi descoperi nuanţe de verde despre care nici nu ştiaţi că există în natură. Cât despre oameni, ei preferă să se îmbrace colorat şi vesel. Per ansamblu, de altfel, Vietnam este o oază de optimism, în ciuda trecutului istoric violent.

 

Bucătăria tradiţională vietnameză este inedită, unică şi uşor de preparat. Și cel puțin…ciudată, pe alocuri, pentru noi. Spre exemplu, vietnamezii apreciază preparatele pe bază de insecte sau carne de câine (!). Dacă nu doriți să aveți astfel de surprize culinare, citiţi cu atenţie meniurile atunci când comandaţi și asigurați-vă că ospătarul înțelege exact ceea ce doriți să mâncați.

 

BINE DE ȘTIUT

Este recomandat să evitați deplasările în timpul nopții sau excursiile în zonele izolate ale țării. Pentru a vă deplasa în interiorul orașelor, apelați numai la taxiurile autorizate.

 

Atunci când vizitați obiectivele turistice, este bine să aveți la dumneavoastră o copie a actelor de identitate, și nu originalul.

 

 

IDEAL DE VIZITAT

Vara vietnameză durează din mai până în octombrie și aduce cu ea temperaturi ridicate, care ajung adesea la 37 de grade Celsius.

În Vietnam precipitațiile sunt abundente o perioadă importantă din an: în majoritatea regiunilor, sezonul ploios ține din iulie până în noiembrie. Este important de știut că zonele centrale și de coastă ale țării sunt mai expuse precipitațiilor decât zona sudică, unde temperaturile nu coboară niciodată mai jos de 21 de grade.

 

Capitala: Hanoi

Moneda: Dong vietamez

Clima: tropicală

Destinatii - Vietnam
Oferte - Vietnam
pag. 1 /2
 
pag. 1 /2
 
Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?