Africa - Tanzania 

 

Tanzania este țara parcurilor naturale, a rezervațiilor, locul unde te poți bucura cu adevărat de un safari. În Tanzania se poate vizita legendarul parc național Serengeti, una dintre cele mai frumoase arii protejate din lume. Anual, aici are loc cea mai mare migrație de zebre și antilope gnu, un fenomen absolut impresionant!

 

În nordul țării se află parcul național Kilimanjaro. Emblematicul masiv muntos din Africa poate fi escaladat pe mai multe trasee, în funcție de gradul de pregătire fizică. Tot în nord se află și craterul Ngorongoro. Aceste este locul unde s-a prăbușit un vulcan în urmă cu trei milioane de ani. Peisajul lăsat în urmă este fabulos, albiile craterului fiind adăpost pentru majoritatea speciilor de animale din Africa de Est. Chiar și rinocerul negru poate fi admirat aici. Specia este pe cale de dispariție și este ocrotită prin lege.

 

BINE DE ȘTIUT

Localnicii nu apreciază îmbrăcămintea transparentă și rochiile scurte, dar nici pantalonii scurți. Chiar și bărbații ar trebui să poarte pantaloni lungi.

 

Aveți în vedere medicamentele contra malariei și discutați cu medicul dumneavoastră despre eventualele vaccinuri pe care vi le recomandă.

Evitați să consumați apă de la robinet și, dacă doriți să cumpărați mâncare de la vânzătorii stradali, ar fi bine să nu alegeți sucuri și salate.

 

IDEAL DE VIZITAT

Clima tropicală blândă face ca țara să poate fi vizitată oricând. Chiar dacă temperaturile ating frecvent 30 de grade Celsius, briza mării va face atmosfera foarte plăcută. Atunci când vă planificați vacanța, țineți cont de faptul că sezonul ploios ține din martie până în iunie.

 

Capitala: Dodoma

Moneda: Șiling tanzan

Clima: mixtă

 

Destinatii - Tanzania
Oferte - Tanzania
pag. 1 /2
 
pag. 1 /2
 
Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?